oxfamimage

Evenementen

15 november 2011

Fair Trains: een eindejaarsactie met smaak

Bent u nog op zoek naar een klein pakje voor onder de kerstboom of wilt u graag een knabbeltje om de treinrit wat aangenamer te maken? Koop dan de (h)eerlijke chocoladetruffels van Fair Trains!

Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 23 december 2011 is Oxfam-Solidariteit voor de 6de keer op rij present in de Belgische treinen met haar fondsenwervingsactie ’Fair Trains’.

Tijdens deze actie zullen chocoladetruffels verkocht worden die niet alleen ontzettend lekker zijn maar ook een fairtradelabel van Max Havelaar dragen. Én ze zijn vervaardigd uit biologische producten. Bovenal steunt u al smullend de projecten van Oxfam-Solidariteit!

NMBS zet Fair Trains op het goede spoor
Tien dagen lang zult u de verkoopteams van Oxfam tegen het lijf lopen op verschillende Belgische treinlijnen.
- Tijdens uw dagelijkse rit kunt u één of meerdere pakjes truffels kopen. Per pakje van 100 gram betaalt u slechts 5 euro.
- Op 13 december trakteert de NMBS de treinreizigers bovendien met een proevertje om de actie te lanceren. Ook tijdens de actie zult u regelmatig van een traktatie kunnen genieten.


Oxfam zoekt...
- Voor de actie ‘Fair Trains’ is Oxfam-Solidariteit nog op zoek naar verkopers en teamverantwoordelijken voor enkele stations. Voelt u zich geroepen?
- U wilt liever truffels verkopen in uw eigen omgeving? Op uw werk, in uw vereniging of ergens anders? Dat kan! Neem gerust contact met Steffi Tisson op 02 412 12 51 of via steffi (at) solidariteitsfonds.be