STOP! Werknemers zijn geen gereedschap

22 april 2009

Het festivalseizoen staat weer voor de deur

Tijd om je tent vanonder het stof te halen, je haringen te tellen en je lekke luchtmatras te vervangen door een nieuwe, want we kunnen deze zomer je hulp om de wereld te veranderen weer goed gebruiken!

Het campagneteam van Oxfam-Solidariteit is van de partij op Rock Werchter, Dour, Lasemo, de Gentse Feesten, Sfinks, Esperanzah, Folk Dranouter en les Ftes de Wallonie. Ook op de Oxfam Trailwalker in Eupen kun je ons tegen het lijf lopen.

STOP! Werknemers zijn geen gereedschap
Dit jaar voeren we actie voor het recht op waardig werk voor werknemers in Noord en Zuid met de slogan "STOP! Werknemers zijn geen gereedschap". Om onze boodschap in de verf te zetten zullen we op de festivals staan met een gigantisch gereedschapsrek. Iedereen kan er aan den lijve ondervinden hoe het voelt om een stuk gereedschap te zijn. Met onze campagne willen we zoveel mogelijk steun krijgen van het publiek om onze politieke verantwoordelijken te overtuigen dat waardig werk levensnoodzakelijk is!

Wil je als vrijwilliger met Oxfam-Solidariteit mee naar de festivals? Meld je dan als de bliksem aan! Na een inhoudelijke opleiding ben je klaar voor het echte werk. Schrijf je snel in, want de plaatsjes zijn beperkt!

Mail naar Bert Dhondt of bel 02 501 67 67!