Een Oxfam-geit als huwelijkscadeau?

Gaan jullie trouwen? Wonen jullie al een tijdje samen en hebben jullie al een broodrooster en een peper-en-zoutstel in de kast? Neem dan een solidaire start als getrouwd koppel en vraag cadeautjes van Oxfam Pakt Uit in plaats van de klassieke huwelijksgeschenken.

Het is heel eenvoudig:

Share the love!

De opbrengst van de geschenken gaat naar Oxfam-projecten en helpt mensen wereldwijd vooruit. Bovendien, door Oxfam Pakt Uit als cadeautip te geven, vermijden jullie saaie huwelijkscadeaus. ;-)

De geschenkjes zijn ook een originele en grappige manier om je gasten of getuigen op je bruiloft te bedanken, of een leuke cadeautip bij een huwelijksverjaardag.

Oxfam Pakt Uit als huwelijkscadeau: zo werkt het

  • Laat ons weten dat jullie cadeautjes van Oxfam Pakt Uit willen krijgen als trouwcadeau door het aanvraagformulier in te vullen
  • Wij bezorgen je een unieke code, die jullie doorgeven aan familie en vrienden
  • Zij bestellen op www.oxfampaktuit.be een cadeautje, en bij het bestellen gebruiken ze jullie unieke code
  • Ze krijgen de Oxfam Pakt Uit-cadeautjes in de brievenbus (of een pdf-versie in hun inbox). Ze schrijven er een mooie wens in en overhandigen de kaart op jullie trouwfeest als trouwcadeau

De giften ter gelegenheid van jullie bruiloft gaan naar families in Oxfam-projecten, zoals bijvoorbeeld deze mensen

En nog 2 voordelen: 

  • Dankzij de unieke code hebben jullie een overzicht van wie cadeautjes voor jullie huwelijk schonk
  • Wie voor minstens 40 euro cadeautjes van Oxfam Pakt Uit schenkt, krijgt in de maand maart van het volgend jaar een fiscaal attest voor zijn/haar gift.

Meer weten over Oxfam Pakt Uit?

Contacteer Lieve Reynebeau:

Of kies hier alvast je cadeautjes