Een geitje als geboortecadeau!

Zwanger! Proficiat met de heugelijke gebeurtenis. Maak de komst van jullie baby extra bijzonder door cadeautjes van Oxfam Pakt Uit op je geboortelijst te zetten. Zo helpen jullie ouders wereldwijd die net als jullie hun kinderen een mooie toekomst willen geven.

Het is heel eenvoudig: jullie geven Oxfam Pakt Uit als cadeautip aan je familie en vrienden. Zij kiezen op www.oxfampaktuit.be een leuke verrassing om het baby'tje te vieren: zoals een geitenduo, babynoodhulpkit of misschien wel een fiets. Op de babyborrel of tijdens het babybezoek krijgen jullie die grappige Oxfam Pakt Uit-wenskaarten met de foto van het geschenk dan als geboortecadeau!

De opbrengst van de geschenken gaat naar Oxfam-projecten en op die manier maakt de komst van jullie jongen of meisje alvast het verschil in het leven van families wereldwijd. Geweldig toch?

Voor ons derde kindje was het voor ons evident om een goed doel op ons geboortekaartje te zetten. We kozen voor Oxfam Pakt Uit omdat het grappige cadeautjes zijn met een hoek eraf. Onze familie en vrienden reageerden enthousiast. Sommigen onder hen breidden het concept zelfs uit. Zo stuurde een tante ons een ezel van Oxfam Pakt Uit met de post, en toen ze op babybezoek kwam bracht ze een pluche ezeltje mee als extra cadeautje.

Michiel en Mieke Scharpé-VandenbusscheOxfam Pakt Uit als geboortecadeau in de praktijk

  •     Laat ons weten dat jullie cadeautjes van Oxfam Pakt Uit willen krijgen als geboortecadeau door het aanvraagformulier in te vullen op www.oxfampaktuit.be
  •     Wij bezorgen je een unieke code, die jullie doorgeven aan familie en vrienden.
  •     Zij bestellen op www.oxfampaktuit.be een cadeautje, en bij het bestellen gebruiken ze jullie code.
  •     Ze krijgen de Oxfam Pakt Uit-cadeautjes in de brievenbus (of een pdf-versie in hun inbox). Ze schrijven er een mooie wens in en overhandigen de kaart op jullie babyborrel of tijdens het babybezoek.
  •     De giften ter gelegenheid van de geboorte gaan naar families in Oxfam-projecten
  •     Dankzij de unieke code kunnen jullie een overzicht krijgen van wie cadeautjes voor jullie baby schonk.
  •     Wie voor minstens 40 euro cadeautjes van Oxfam Pakt Uit schonk, krijgt in de maand maart van het volgend jaar een fiscaal attest voor zijn gift.


Meer weten over Oxfam Pakt Uit?

  •     Bel ons op het nummer  02/ 501 67 34 of mail naar: oxfampaktuit (at) oxfamsol.be
  •    Op www.oxfampaktuit.be staat het cadeautjesaanbod, informatie over hoe Oxfam Pakt Uit werkt en over het werk van Oxfam-Solidariteit.