Oxfam Pakt Uit als relatiegeschenk

Een duurzaam en origineel relatiegeschenk

Met de eindejaarsgeschenken van Oxfam Pakt Uit verrast u de mensen die voor uw bedrijf belangrijk zijn én u steunt tegelijk mensen die in armoede leven. U toont uw maatschappelijke verantwoordelijkheid en uw streven naar duurzaamheid, aangezien u het werk van Oxfam voor een rechtvaardige wereld steunt.

Investeer in solidariteit

Profiteer van de eindejaarsfeesten om uw bedrijf een solidaire uitstraling te geven en het goede doel te steunen. Investeer in cadeaus van Oxfam Pakt Uit en bouw met uw zaak mee aan een meer rechtvaardige wereld, want via de geschenken financiert u projecten in ontwikkelingslanden.

Geef een kudde geitjes of bomen en steun landbouwers, schenk babykits en help slachtoffers van rampen,...

Verras met opvallende cadeaus die doen glimlachen

De symbolische geschenken van Oxfam Pakt Uit zijn solidaire én originele cadeaus in de vorm van opvallende wenskaarten. Vanaf 800 euro kunt u de kaarten personaliseren met uw logo en boodschap. Bij grote bestellingen is maatwerk mogelijk. Bovendien kunt u de kaarten fiscaal inbrengen aangezien het giften zijn.

Schoolboeken? Een opleiding biolandbouw? Een bijenkorf? De cadeaus van Oxfam Pakt Uit zijn eindejaarsgeschenken die een goed gevoel geven en waarover bij uw klanten, leveranciers of werknemers gesproken zal worden! Bij de meer dan 30 geschenken in onze webshop zit vast een cadeau dat bij uw bedrijf en budget past.

Bekijk hier de cadeaus

Waarvoor u de Oxfam Pakt Uit-cadeaus nog kunt gebruiken

  • Onderwerp van een opvallende inzameling of actie
  • Bedanking voor uw sprekers
  • Aandenken voor deelnemers aan uw evenement
  • Een originele prijs voor uw wedstrijd

Heeft u nog vragen?

Contacteer Lieve Reynebeau: 02 501 67 34 of email oxfampaktuit (at) oxfamsol.be