Deel je liefde wereldwijd met een origineel cadeau

14 februari, dat is de ideale dag om je liefde met een uniek geschenk in de kijker te zetten. Verras je Valentijn met een schattig geitje, een koppel lammetjes, een zoete bijenkorf… of een ander origineel cadeautje van Oxfam Pakt Uit.

Oxfam Pakt Uit, dat zijn symbolische geschenken in de vorm van een mooie kaart, waarvan de opbrengst naar Oxfam-projecten gaat. Met een dergelijk geschenk heb je niet alleen een cadeau vol liefs, maar deel je tegelijk je liefde met de hele wereld.

Ontdek Oxfam Pakt Uit

Laat je nieuwe liefde bloeien met een groentetuin (6 euro), vraag haar/zijn hand met een geitenduo (50 euro) of kijk vooruit met een babykit (17 euro). Zit je relatie eventjes in het slop? Een prepaid kaart (15 euro) voor wat extra communicatie of wat water (50 euro) voor bij de wijn kunnen een nieuw begin zijn (en indien niet, dan toch voor de families in het Zuiden). Heb je geen favoriete Valentijn? Betuig dan gewoon je liefde voor alle vrouwen met een cadeau vol tederheid (12 euro)!

Hoe werkt het?

  1. Surf naar www.oxfampaktuit.be
  2. Kies een geschenkje
  3. Vul het bestelformulier in
  4. Je krijgt je wenskaart - met foto van het cadeau - thuis met de post. (Of je kiest de pdf-optie, dan krijg je een pdf-versie van het cadeau in je inbox en print je die versie af).
  5. Schrijf jouw liefdesverklaring in de kaart en schenk ze aan je uitverkorene.
  6. Je bijdrage gaat naar Oxfam-projecten wereldwijd
  7. De cadeautjes van Oxfam Pakt Uit staan gelijk aan giften. Als je per kalenderjaar voor minstens 40 euro aan Oxfam-Solidariteit schenkt, krijg je het jaar nadien een fiscaal attest toegestuurd.

Bekijk hier de cadeaus