100 km wandelen met Oxfam Trailwalker

Schrik je niet terug voor een sportieve uitdaging en heb je het hart op de juiste plaats? Dan is Oxfam Trailwalker jouw kans op eeuwige roem! Het is de grootste teamuitdaging in de wereld om armoede en onrecht te helpen overwinnen. 

Dat is de uitdaging van Oxfam Trailwalker. Wandel op 29 &30 augustus 2020 100 kilometer en ga samen met 3 vrienden, familieleden of collega’s de strijd tegen armoede aan. Je krijgt 30 uur de tijd om een uitdagend parcours van 100 kilometer af te leggen door de Ardennen.

Schrijf je in

Jouw manier om iets te doen voor een goed doel

Elk team van Oxfam Trailwalker zamelt vooraf minstens 1.750 euro in. Dat klinkt misschien moeilijk, maar in de praktijk blijkt dat goed mee te vallen. Je krijgt tientallen tips van Oxfam voor een toffe en geslaagde fondsenwerving.

De opbrengst van Oxfam Trailwalker gaat rechtstreeks naar Oxfam-projecten. Naar verrassend simpele oplossingen om met de klimaatcrisis om te gaan in Ghana bijvoorbeeld. Of naar de bouw van bruggen in Laos, een land dat heel gevoelig is voor overstromingen. Of naar onze noodhulpacties voor Syrische vluchtelingen.

Support voor jouw en je team

Ga jij ervoor om die 100 kilometer te wandelen voor Oxfam Trailwalker? Dan kan je rekenen op extra begeleiding en tips tijdens je sportieve voorbereiding. En op een team van enthousiaste supporters, in je eigen vriendenkring én tijdens het evenement.

Wil jij ook stap voor stap de wereld verbeteren?

De volgende editie van Oxfam Trailwalker vindt plaats op 29 & 30 augustus 2020.