Wat kan Oxfam-Solidariteit voor jouw bedrijf betekenen?

Duurzaam kantoormateriaal

Koop vanaf nu jouw kantoormateriaal bij Oxfam-Solidariteit. In onze waaier aan ecologische en duurzame producten vind je onder andere agenda’s, schrijfmateriaal en papierwaren. Naast ons standaardaanbod bieden wij ook gepersonaliseerde producten aan. Samen met jou kijken we naar jouw behoeften en ontwikkelen we producten van a tot z op maat. Zo gebruik je niet enkel een ecologisch product, je steunt ook onze projecten in Noord en Zuid.

Oxfam-Solidariteit maakt elk jaar duizenden agenda’s op maat voor de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB).

www.solidariteitsfonds.be

Contact: Valentine Donck, valentine@solidariteitsfonds.be – 02 412 12 55


Pak uit met een relatiegeschenk

Met Oxfam Pakt Uit heb je een symbolisch geschenk voor elke gelegenheid. Je schenkt een wenskaart met daarop een foto en beschrijving van een project, terwijl het geld van jouw aankoop het project in kwestie (of een gelijkaardig project) ondersteunt.

Het bedrijf Macq stelde haar personeelsleden als eindejaarsgeschenk cadeautjes van Oxfam Pakt Uit voor:

“Een kwart van de collega’s koos voor de Oxfam Pakt Uit-cadeautjes. Dat maakte ook onze directeur gelukkig. Hij was geraakt door zoveel ruimdenkendheid en solidariteit binnen zijn team. Sinds 2012 hebben we het Oxfam Pakt Uit-concept ook naar onze klanten uitgebreid.”

Claire Macq, verantwoordelijke communicatie. Macq is fabrikant en ontwikkelaar van vernieuwende technologische oplossingen op het gebied van industrie en verkeer.

www.oxfampaktuit.be

Contact: Séverine Baert, oxfampaktuit@oxfamsol.be – 02 501 67 34


Workshops op maat

Oxfam-Solidariteit heeft een jarenlange ervaring met ontwikkelingseducatie. Ook voor jouw bedrijf en personeel kunnen we workshops aanbieden. Wil je een teambuilding organiseren en jouw medewerkers in de huid laten kruipen van internationale onderhandelaars van een klimaattop? Of wil je hen aan het denken zetten over de gevolgen van de economische mondialisering? Dan zorgen onze inleefateliers voor pittige discussies en interessante reflecties.

Inleefateliers

Contact: Educatie team, edu@oxfamsol.be – 02 501 67 12


Heb je interesse om jouw maatschappelijke betrokkenheid kracht bij te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij maken graag tijd voor een kennismakend gesprek waarin we samen bekijken hoe jouw engagement het best vertaald kan worden in een concreet samenwerkingsverband.