Een origineel cadeau voor alle vaders

Verras je vader op Vaderdag met een fiets, kakelende kipjes of een groentepakket van Oxfam Pakt Uit en help families in het zuiden vooruit.

Fiets3 kippenGroentetuin

In onze webwinkel www.oxfampaktuit.be kan je kiezen uit meer dan 30 grappige en solidaire cadeaus voor milieubewuste papa’s, voor dierenvrienden, voor hartendieven en voor manusjes-van-alles. Je vader krijgt zijn geschenkje in de vorm van een mooie wenskaart en je bijdrage gaat naar projecten en partners van Oxfam-Solidariteit.

Iedereen content. Jij hebt een origineel cadeau gevonden, je vader kreeg een leuke verrassing en Oxfam-projecten krijgen een steuntje in de rug.

Heb je het cadeautje meteen nodig of wil je het milieu sparen? Kies dan voor een pdf-versie van de kaart die je per e-mail krijgt toegestuurd.
 

Klik hier en kies je cadeau

 

Hoe Oxfam Pakt Uit werkt

accueil

Ben je zelf vader?

Heb je al genoeg boeken en gereedschap en wil je graag een leuk en solidair geschenk van Oxfam Pakt Uit krijgen? Geef je kinderen dan onze webwinkel www.oxfampaktuit.be door als cadeautip!

Fiscaal attest

De cadeautjes van Oxfam Pakt Uit zijn symbolische geschenken en staan gelijk aan giften. Als je per kalenderjaar voor minstens 40 euro aan Oxfam-Solidariteit schenkt, krijg je het jaar nadien een fiscaal attest toegestuurd.

 

Vragen? Contacteer ons!

oxfampaktuit@oxfamsol.be
02 501 67 34