Hoe leven in een Donut? Bouw mee aan de toekomst op 'Prikkel'

24/01/2019

Kom van 15 tot 17 februari naar ons inspiratieweekend om samen met andere jonge activisten na te denken en te delen over hoe we aan een duurzame economie kunnen bouwen.

Wat is de Donut-economie?

'Prikkel' is een activerend inspiratieweekend van Oxfam en Broederlijk Delen over de donut-economie.Het vindt plaats van vrijdagavond 15 tot zondnamiddag 17 februari 2019 in Bokrijk.

Dit jaar vertrekken we van het inspirerende boek van Oxford-econome Kate Raworth over de 'donut-economie'. In dat alternatief voor het economische systeem streven we niet naar eeuwige groei maar naar een betere toekomst voor iedereen, uiteraard binnen de grenzen van onze planeet. Schematisch ziet deze structuur eruit als - je raadt het al - een donut.

Schrijf je in

Leven in een donut … Smakelijk!

Klinkt smakelijk? Schrijf je in voor 'Prikkel' en je komt te weten hoe je zelf binnen de donut kan leven.

We werken aan concrete oplossingen in een mix van to-the-point workshops, opzwepende adviezen-tot-verzet en out-of-the-box aanzetten voor onomkeerbare veranderingen. Omdat je niet wil blijven práten over grote problemen, maar ook iets wil dóen.

Praktisch:

  • Wie? Voor enthousiastelingen van 16 tot 30 jaar
  • Wanneer? Van 15 februari om 18u tot 17 februari om 15u
  • Waar? De Hoeve, Hasseltweg 383, 3600 Genk
  • Prijs? €35, verblijf en maaltijden inbegrepen. Je inschrijving is pas geldig na betaling.
  • Schrijf je in vóór 8 februari. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Schrijf je in

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd om 'Prikkel' mee vorm te geven? Wil je helpen om posters of flyers op te hangen in jouw buurt? Eén adres: prikkel@oww.be.

Annuleren?
Mail prikkel@oww.be. We kunnen wegens reservaties en voorschotten helaas slechts de helft van de inschrijvingskost terugbetalen.