20 kilometer door Brussel met Oxfam Unlimited

Loop op 27 mei 2018 de 20 km door Brussel ten voordele van Oxfam en maak er een sportieve en solidaire uitdaging van. Laat je sponsoren en steun zo families in nood.

Waarom de 20 kilometer lopen voor Oxfam?

Je loopt voor een betere wereld

Je zet een sportieve prestatie neer en verandert tegelijk mensenlevens door de strijd tegen armoede en ongelijkheid te steunen. Lees hier wat we kunnen doen dankzij jouw bijdrage.

Hoe het werkt

  1. Schrijf je in via de website van 20 km door Brussel (vanaf 24 maart 9u00) en betaal je inschrijvingsgeld via hun website.
  2. Maak je actiepagina aan op onze website en zamel voor 28 mei sponsorgeld in. Vraag je omgeving - je vrienden, familie, je collega's of je werkgever - om je te steunen. Inspiratiebedrag: met 40 euro kunnen we een landbouwkit kopen voor een Congolese landbouwer. Dit geeft de schenker bovendien recht op een fiscaal attest.
  3. Wij sturen je een Oxfam T-shirt om de wedstrijd te lopen.

Maak je persoonlijke actiepagina aan

 

Schrijf je in met je bedrijf

Wil je deze uitdaging aangaan samen met je collega’s? Dat kan. Stuur een mail naar 20km@oxfamsol.be.

 

Hoe zamel je geld in?

Wil je een actiepagina online? Maak een persoonlijke inzamelpagina aan waarop iedereen gemakkelijk een online gift kan doen.

Willen jij of je sponsors liever storten op het rekeningnummer van Oxfam? Dan kan dat op het rekeningnummer BE37 0000 0000 2828 met de mededeling «8116 + naam en voornaam loper».

Nog wat extra tips om een mooi bedrag voor Oxfam in te zamelen? In deze PDF vind je een heleboel ideeën om van start te gaan.

 

Vragen over de 20 km door Brussel?

Aarzel niet om contact op te nemen en stuur een mailtje naar Aurélie: 20km@oxfamsol.be