Blister Sisters

hiken de Oxfam Trail Walk

Wil jij onze uitdaging sponsoren en ervoor zorgen dat wij aan dit avontuur kunnen deelnemen en zo de nodige blaren opdoen? 

 

TIP:Giften vanaf 40 euro zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar. ;-) 

 

EUR
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.

informatie over fondsenwerving

Wanneer u op jaarbasis 40 euro of meer schenkt, dan hebt u recht op een fiscaal attest voor het totale bedrag van uw giften. Oxfam-Solidariteit verstuurt de attesten automatisch in de maand maart in het jaar na uw gift. Giften komen in aanmerking voor een belastingvermindering van 45% van het geschonken bedrag.


VEF-AERF

Oxfam-Solidariteit is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.

€ 0,00 
Streefbedrag: 
€ 1 500

Hallo!

Wij zijn Kaat, Veerle, Roosmarijn en Laura. Op 25 augustus om 7u 's ochtends in de Hoge Venen, staan we samen aan de start van de Oxfam Trail Walk. 100 kilometer hiken, kei hard genieten maar zeker ook afzien! Om te mogen deelnemen moeten we 1500 euro verzamelen en zoeken we dus sponsors! Dit geld gaat naar solidariteitsacties van Oxfam wereldwijd. 

Oxfam:

Een op de drie mensen in de wereld leeft in armoede. Altijd en overal werkt Oxfam samen met lokale partnerorganisaties en met de meest kwetsbare vrouwen en mannen. Samen roepen we de onrechtvaardigheden die leiden tot armoede, een halt toe. In België legt Oxfam-Solidariteit zich toe op ontwikkelingsprojecten en noodhulp in crisissituaties.
Jouw giften ondersteunen alle projecten van Oxfam-Solidariteit.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om specifieker het thema extreme ongelijkheid in de schijnwerpers te zetten.

Extreme ongelijkheid

De cijfers drukken ons met de neus op de feiten. Amper 8 mannen bezitten evenveel rijkdom als de 3,6 miljard armste mensen op onze planeet samen. Dat is evenveel als de helft van de wereldbevolking. Tegelijkertijd heeft een op de negen mensen niet genoeg te eten. Meer dan een miljard mensen moet zien te overleven met minder dan 1,25 dollar per dag.

Oxfam wil extreme ongelijkheid de wereld uit helpen. Betere sociale bescherming en gezondheidszorg voor iedereen, gefinancierd door een eerlijk belastingsysteem, zijn daarvoor haalbare en efficiënte oplossingen. Help jij ons mee extreme ongelijkheid de wereld uit te helpen?

-> Oxfam Trailwalker is een unieke teamuitdaging (voor vrienden, familieleden of collega's) met als doel de strijd aan te gaan met het onrecht van de armoede. De uitdaging is in teams van vier 100 kilometer te wandelen in minder dan 30 uur tijd. Bovendien zamelt elk team minstens 1.500 euro in ten voordele van projecten van Oxfam-Solidariteit wereldwijd.

Overzicht van schenkingen

Er is nog niet geschonken voor deze actie.