Hannelore loopt 20km voor Oxfam!

Steun mijn actie!

EUR
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.

informatie over fondsenwerving

Wanneer u op jaarbasis 40 euro of meer schenkt, dan hebt u recht op een fiscaal attest voor het totale bedrag van uw giften. Oxfam-Solidariteit verstuurt de attesten automatisch in de maand maart in het jaar na uw gift. Giften komen in aanmerking voor een belastingvermindering van 45% van het geschonken bedrag.


VEF-AERF

Oxfam-Solidariteit is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.

€ 75,00 
Streefbedrag: 
€ 100

Op 28 mei loop ik me in het zweet voor de 20 kilometer door Brussel, en dit ten voordele van Oxfam Solidariteit.

Naast de sportieve uitdaging - waarvoor ik al volop aan het trainen ben - hangt er ook een solidaire uitdaging aan vast. Ik wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor de projecten van Oxfam! Heb je zin om me te sponsoren en zo de Oxfam-projecten te steunen?

Het geld dat ik inzamel, gaat rechtstreeks naar Oxfam projecten in Nicaragua. Nicaragua is op Haïti na het armste land van Latijns-Amerika en het Caraïbische gebied en er heerst enorme ongelijkheid. Oxfam biedt er hulp bij natuurrampen, ondersteunt er vrouwenorganisaties die de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen bestrijden en steunt boerenorganisaties zodat deze zich beter kunnen organiseren bij het onderhandelen en zo een grotere invloed krijgen op het beleid.

Goed om te weten: voor sponsorbedragen van 40 euro of meer heeft u recht op een fiscaal attest. Dit geeft recht op een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag.

 

Alvast heel erg bedankt!

Overzicht van schenkingen

Datum Bedrag Door Bericht
25/05/2017 - 10:46 € 10,00  Wannes Gennar Komaan eh!
18/05/2017 - 10:28 € 15,00  Ellen De Graeve Go Go Go Hannelore! :)
12/05/2017 - 12:32 € 50,00  Lieve Desmet