Bedrijfsgoederen schenken

Ook als bedrijf kan je spullen schenken aan Oxfam. Denk maar aan overstock, onverkochte producten, afgeschreven computers of kantoormeubilair.

Schenken aan Oxfam is :

  • kostenefficiënt
  • milieuvriendelijk : je kiest voor hergebruik 
  • het brengt geld op voor het goede doel

Alle niet-eetbare goederen die nog bruikbaar zijn, zijn welkom. Oxfam aanvaardt kleding, accessoires, boeken, huiswaren, mediadragers, computers en toebehoren. Voor grotere partijen goederen voorzien we bovendien een snelle en efficiënte ophaaldienst.

De geschonken goederen worden via het netwerk van Oxfam-tweedehandswinkels terug in de omloop gebracht. Lees meer over wat er gebeurt met de spullen die je schenkt.

Overstocks of onverkochte producten

De solden zijn achter de rug en je wil plaats maken voor de nieuwe seizoensproducten. Toch wil je liever je spullen niet kwijt bij een professionele opkoper.

Wil je graag wat spullen schenken aan Oxfam? Check dan eerst even wat welke artikelen Oxfam al dan niet aanvaardt.

Kantoormeubilair

Je bedrijft gaat verhuizen, inkrimpen, vernieuwen of je stopt met uw activiteiten, maar je weet niet wat te doen met de oude kantoormeubelen?
Oxfam neemt ook je tweedehands kantoormeubilair over.

Computers

Je computermateriaal of mobieltjes zijn afgeschreven of moeten de deur uit? Je opteert voor hergebruik? Oxfam recupereert laptops, computers, schermen, accessoires, servers, printers, mobieltjes en PDA’s. Technici nemen deze toestellen onder handen in het computeratelier van Oxfam en maken deze terug verkoopsklaar.

Oxfam-Solidariteit werkt al meer dan 10 jaar samen met de Europese Commissie. Op jaarbasis schenkt zij een duizendtal computers die Oxfam via haar tweedehandskanalen nieuw leven inblaast.

Wil je iets schenken of heb je vragen? Neem contact op met:

 

 

 

 

Misschien heb je ook interesse in

Contacteer ons

Heb je een vraag, wens je bijkomende info of wil je een afspraak maken?
Je kan onze tweedehandsafdeling bereiken op het nummer 02 501 67 14 of via 2de.main@oxfam.org.
Wij helpen je graag verder.