Chauffeur met rijbewijs C (V/M/X) - Brussel

Voltijds contract (38U) van bepaalde duur (4 maanden) – Brussel (Haren)

Oxfam is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. In België heeft Oxfam meer dan 40 tweedehandswinkels. De opbrengsten uit deze verkopen maakt het mogelijk om de solidariteitsacties te financieren. Bovendien vervullen ze een belangrijke sociaal-economische en ecologische functie.

Kom jij je inzetten om samen ongelijkheid en armoede de wereld uit te helpen? Voor de afdeling tweedehands is Oxfam op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C.

 

Waar kom je terecht?

Als Chauffeur met rijbewijs C, voer je namens de organisatie alle taken uit die verband houden met het ophalen, vervoeren of afleveren  van kantoormeubilair en -materiaal  en zorg je voor een goede relatie met de klanten en/of donateurs.

 

Je verantwoordelijkheden:

 • Je verzekert een goede organisatie van het transport:

- Je zorgt voor de naleving van de wetgeving voor het wegvervoer en de interne regels en voorschriften;

- Je zorgt elke dag voor een goede uitvoering van je missie;

- Je vult de routekaarten en andere logboeken telkens nauwkeurig in;

- Je bekijkt de routeplanning en past deze aan naar gelang het verkeer om de duur en de kost van het transport te optimaliseren.

 

 • Je verzekert het routineonderhoud van het voertuig:

- Je voert metingen uit: oliepeil, water, brandstof…

- Je houdt het voertuig proper;

- Je gaat met het voertuig naar het technisch controlecentrum;

- Je rapporteert elke informatie over de staat van het voertuig aan de logistiek verantwoordelijke.

 

 •  Je voert verschillende manuele taken uit als je niet op de weg bent (uitladen van andere voertuigen, bevoorrading van de sorteercentra, onderhoud van de textielcontainers en de plaats waar ze staan, onderhoud van de parking enz.).

 

Jouw profiel:

 • je hebt een middelbaar diploma of gelijkwaardig door ervaring;
 •  Je bezit een rijbewijs C;
 •  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en basis van het Frans ;
 •  Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 •  Je hebt een goede fysieke conditie;
 •  Je deelt de waarden van Oxfam.

 

Oxfam biedt jou:

 • Een voltijds contract (38 U) van bepaalde duur (4 maanden);
 • Een maandelijks brutosalaris conform de ngo-sector van minimaal  1.977,71 € en maximaal 3.241,71 € (voor 30 jaar anciënniteit);
 •  Daarbovenop: terugbetaling van het openbaar vervoer (woon-werkverkeer), maaltijdcheques, groepsverzekering en extralegaal verlof;
 • De kans om deel uit te maken van een wereldwijde toonaangevende organisatie in het veld van ontwikkelingssamenwerking en een rol te spelen bij grote inspirerende veranderingen.

 

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief voor 28 juili 2020 naar obe.jobs@oxfam.org onder vermelding van « Naam Voornaam + chauffeur C Haren + OSOL».

Gelijke kansen vinden we bij Oxfam vanzelfsprekend. We selecteren jou op basis van je kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht je leeftijd, afkomst, geslacht of seksuele identiteit.

We engageren ons om ieder mens te beschermen en hun welzijn te bevorderen. We verwachten van al onze medewerkers en vrijwilligers dat ze dit engagement en onze waarden delen en dat ze een gedragscode volgen (meer info: https://www.oxfam.be).

 

 

 

 

Flickr date taken: 
dinsdag, 28 juli, 2020