Coronavirus: bedankt voor je steun

06/05/2020

We werken de klok rond om de verspreiding van het virus tegen te gaan en kwetsbare gemeenschappen over de hele wereld te beschermen. Dit werk is enkel mogelijk door de onmisbare steun van onze schenkers. Bekijk de video en ontdek wat jouw steun betekent voor de meest kwetsbare gemeenschappen wereldwijd. Bedankt!

Oxfam werkt momenteel aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus en het redden van levens over de hele wereld. Onze partners ter plaatse zorgen voor proper water, sanitaire voorzieningen en hygiënetraining. Dit is van vitaal belang als we de verspreiding van het virus willen beperken.

We hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hygiëne en ziektepreventie. Zo kwamen we in het verleden al in actie tijdens uitbraken van cholera, Zika en Ebola. Onze prioriteit is het ondersteunen van de meest kwetsbare mensen, zoals degenen die in vluchtelingenkampen leven of in dichtbevolkte gebieden met moeilijke toegang tot water en gezondheidszorg.

Bedankt aan iedereen die ons steunt met donaties of bemoedigende boodschappen. Deze pandemie kent geen grenzen. Jij bewijst dat solidariteit ook geen grenzen kent!