Dag van de Solidaire Klant

05/09/2019

Ben jij een trouwe klant van de tweedehandswinkels van Oxfam-Solidariteit? Kom dan zeker langs op zaterdag 5 oktober tijdens de Dag van de Solidaire Klant.

Op 5 en 6 oktober vindt in heel België het Weekend van de Klant plaats. Om alle klanten van de tweedehandswinkels te bedanken voor hun trouwe steun, organiseert Oxfam-Solidariteit op 5 oktober de Dag van de Solidaire Klant.

Onze klanten in de bloemetjes zetten

Om jou en alle andere klanten voor je bezoek en je aankopen te bedanken, krijg je op 5 oktober in alle Oxfam-tweedehandswinkels een korting van 50% op de prijs van één product naar keuze (behalve op informaticaproducten). De winkelmedewerkers bieden jou dan ook een gratis drankje aan.

Bedankt voor jouw steun

“Met hun aankopen gaan onze klanten samen met ons de strijd tegen armoede en ongelijkheid aan”, vertelt Kathleen Mine, medewerkster bij Oxfam-Solidariteit voor de tweedehandswinkels. “Met het geld dat we via de winkels ontvangen, financieren we humanitaire hulp, doen we aan ontwikkelingssamenwerking en oefenen we druk uit op het beleid.”

Samen veranderen we mensenlevens

De opbrengst van jouw aankopen in de tweedehandswinkels gaat naar Oxfam-projecten wereldwijd. Wij zijn wereldwijd actief in meer dan 90 landen. Daar strijden we voor klimaatrechtvaardigheid, gendergelijkheid, duurzame voeding, een betere toegang tot gezondheidszorg, enz. Hoe vaker je in de tweedehandswinkels van Oxfam-Solidariteit langskomt en hoe meer spullen je koopt, hoe meer budget er beschikbaar is om projecten te financieren. Bedankt voor je steun!