Oxfam Trailwalker: Choose your challenge 2020

Een sportieve én solidaire wandeling rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen? Oxfam Trailwalker: Choose your challenge! Wandel in een team van 4 op een parcours bij jou in de buurt en strijd mee tegen armoede. Op 29 en 30 augustus verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht ... op de locatie van jouw keuze. Een stevige wandeling met een zelfgekozen afstand, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

De Covid-19-pandemie is de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. In landen getroffen door hongersnood, extreme armoede, conflicten en een gebrek aan toegang tot gezondheidszorg, zijn kwetsbare bevolkingsgroepen de eerste slachtoffers van de pandemie.

Vandaag, meer dan ooit tevoren, zijn de projecten van Oxfam onmisbaar om de meest kwetsbare bevolkingsgroepen te helpen. Oxfam zet zich in om concrete en innovatieve oplossingen te vinden om iedereen uit de armoede te helpen.

We rekenen op je!

Oxfam Trailwalker: Choose your challenge

Oxfam Trailwalker: Choose your challenge: het alternatief voor Oxfam Trailwalker 2020. Met je team van 4 stappers ontdek je de pracht van je eigen regio en strijd je samen mee tegen armoede.

Doe mee aan Oxfam Trailwalker: Choose your challenge op 29 & 30 augustus voor een buitengewone en 100% solidaire editie!

IK DOE MEE!

Een wandeltocht om ‘U’ tegen te zeggen!

Voor deze nieuwe uitdaging kies je zelf waar je stapt, hoelang je stapt, en dus ook hoeveel geld je inzamelt. Ga een sportieve uitdaging aan op maat van je ambities, bundel je krachten met je teamgenoten en beleef samen een unieke ervaring. Bovendien steun je het goede doel: het ingezamelde geld – min. 17,50 euro per km – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Praktische info & inschrijving

Een echte Oxfam Trailwalker...

Wie?

Je team van 4 stappers.

Wanneer?

Zaterdag 29 augustus: vanaf 9 uur
Zondag 30 augustus: einde van de uitdaging om 17 uur

Waarom?

Om de projecten van Oxfam te steunen en een onvergetelijke ervaring te beleven. De Oxfam Trailwalker community volgt je live.

... aangepast aan de omstandigheden!

Waar?

Waar je maar wil!

Parcours

Je kiest samen met je team zelf waar en hoeveel kilometer je wil stappen.

Fondsenwerving

Je zamelt minstens 17,5 euro per gestapte kilometer in om Oxfam-projecten te ondersteunen.

Klaar voor het avontuur?

Vorm je team en schrijf je in. Je krijgt toegang tot je eigen teampagina, waar je samen met je teamleden je trainingen en giften  kan beheren. Inschrijven kan tot en met 31 juli 2020.

Door je in te schrijven voor Oxfam Trailwalker: Choose your challenge ben je ook automatisch ingeschreven voor Oxfam Trailwalker 2021 in Saint-Hubert. Profiteer ervan!

IK SCHRIJF MIJN TEAM IN

Als je al ingeschreven was voor Oxfam Trailwalker 2020 volstaat het om gratis je deelname te bevestigen

IK BEVESTIG MIJN DEELNAME

Wandelingen bij jou in de buurt

Ontdek het paradijs voor wandelaars! Idyllische bossen en pittoreske dorpjes wachten je op in je eigen regio. Vind je eigen ideale en onvergetelijke parcours. Ideeën nodig?

Niets weerhoudt er je van om in je buurt te blijven. Als de veiligheidsmaatregelen het toelaten mag je uiteraard een parcours kiezen waar je maar wil.

Hoe verloopt het? Mijn team vormen, sponsors vinden, het evenement delen.

Nog meer vragen? Bekijk onze FAQ of contacteer ons per mail of per telefoon op 0470 47 07 93

FAQ