Meefietsen naar Bonn voor het klimaat? Schrijf je snel in!

20/10/2017

Het klimaat redden door naar Bonn te gaan? Was het maar zo eenvoudig. Maar met Oxfam en Climate Express meefietsen naar de stad waar de 23ste klimaattop in november plaatsvindt, is alvast een sterk begin. 

Van 1 tot 5 november fietsen we met Oxfam richting Bonn, waar we een duidelijke boodschap willen laten weerklinken aan onze beleidsmakers: we willen een daadkrachtige en solidaire aanpak van de klimaatproblematiek.

Waarom zou jij meegaan?

Jij kan een verschil maken. Want met hoe meer we zijn om druk uit te oefenen op wereldleiders, hoe groter de kans is dat ze hun verantwoordelijkheid opnemen.

De fietstocht is een tocht van 3 dagen en 270 km naar Bonn. Behalve het vele fietsen, is er ook heel wat ruimte voor ontspannende en boeiende klimaatactiviteiten, muziek en creativiteit. In Bonn ligt de klemtoon op de klimaatmars op zaterdag.

Bonn

Overtuigd?

Fiets dan met Oxfam en Climate Express naar Bonn van 1 tot en met 3 november en voer actie tijdens de klimaatmars op 4 november. Sfeer gegarandeerd! Op 5 november keren we in de namiddag samen met de bus terug naar Brussel.

Inschrijven voor de 5-daagse kan via hse@oxfamsol.be. In je mail geef je me ook best een korte motivatie en volgende gegevens:
- Geboortedatum
- GSM-nummer
- Woonplaats
Oxfam dekt zowel de reis- als de verblijfskosten.

Ook met vragen kan je een mailtje sturen naar hse@oxfamsol.be.

Hopelijk tot snel!

Thema: