Publicaties

cover OH magazine 8

In het achtste nummer van OH brengen we het verhaal van Cambodjaanse vrouwen die hun land heroverden van land- en mijnbouwbedrijven en zo hun heilige bos beschermden. We vertellen ook hoe we in Burkina Faso meehelpen aan een betere watervoorziening voor ontheemden en lokale gemeenschappen.

cover OH-magazine 07

In dit zevende nummer vertellen we hoe moedige vrouwen in Ethiopië en Burkina Faso een eigen zaak opstarten en zo hun gemeenschap steunen. Je leest ook meer over onze steun aan landbouwers in Indonesië die hun grond terugwinnen van grote palmoliebedrijven.

cover OH-magazine 06

In het zesde nummer van OH hebben we aandacht voor de sociale en economische impact van de corona-epidemie wereldwijd. We vertellen ook hoe we in Burkina Faso de hygiënische omstandigheden verbeteren en opkomen voor de vrouwenrechten.

cover OH-magazine 05

In het vijfde nummer van OH lees je meer over onze inspanningen wereldwijd om het coronavirus tegen te gaan bij de meest kwetsbare mensen. We vertellen je ook op welke manier we gezinnen in Oost-Afrika steunen die zowat alles kwijt zijn geraakt door de sprinkhanenplaag.

cover OH-magazine 04

In het vierde nummer van OH lees je meer over de sociale strijd van Oxfam in Laos voor arbeiders, plattelandsgemeenschappen en vrouwen. Je komt ook te weten wat we in Jemen doen om tot op de meest afgelegen plaatsen voor proper water te zorgen.

cover OH-magazine 03

In het derde nummer van OH lees je meer over de harde strijd van activisten in Colombia die voor de mensenrechten en grondrechten opkomen. Oxfam steunt er vooral vrouwen die door hun acties hun leven riskeren. En in Ethiopië voelen de mensen elke dag de gevolgen van de klimaatcrisis.

cover OH-magazine 02

In het tweede nummer van OH krijg je meer te lezen over de manier waarop Oxfam gendergelijkheid stimuleert. Dat illustreren we aan de hand van onze programma’s in Burkina Faso en Pakistan.

cover oh 01

In dit eerste nummer hebben we speciale aandacht voor de impact van de klimaatcrisis op de honger in de wereld. We vertellen ook het verhaal van het Oxfam-project om een waterleiding van meer dan 120 km aan te leggen in Zuid-Kivu (Congo).