Empty Shop

The Empty Shop
by Oxfam

17/10/2019 – 16/11/2019
Ma-za 10-18 uur
Vlaamse Steenweg 88-90
1000 Brussel
emptyshop@oxfamsol.be

Schenk of koop een 2e hands topstuk in The Empty Shop by Oxfam en steun Oxfamprojecten wereldwijd

Droom je al lang van een designkledingstuk in je kleerkast maar heb je het budget er niet voor? Dan hebben we goed nieuws: van 17 oktober tot en met 16 november vind je in The Empty Shop by Oxfam kleding en designstukken van bekende en minder bekende ontwerpers. Superkwaliteit en superdesign voor een zacht prijsje waar je gegarandeerd mee kan scoren.

The Empty Shop strijkt ditmaal neer in de Vlaamse Steenweg 88-90 in Brussel-centrum. Een lege winkel met lege hangers en naakte paspoppen die we elke dag met jouw kledinggiften en die van designers vullen. Elke avond sluiten we de deuren met een lege shop om hem de volgende dag opnieuw om te toveren tot de mooiste designer kledingboetiek van Brussel.

Alle opbrengsten gaan naar Oxfam-projecten wereldwijd.

NIEUWS:

Unieke stukken, eigen creaties

We roepen alle grote namen uit de modewereld en de Belgische designwereld, stylisten, bloggers maar ook particulieren op om kleding te schenken: eigen creaties, ‘einde reeksen’, unieke stukken of tweedehands items. Heb je zelf een mode- of designstuk van hoge kwaliteit dat al lang het daglicht niet heeft gezien, kom het dan schenken! Dan kan je meteen ook ontdekken wat er die dag in de winkel te vinden is...

WAT DOET OXFAM MET JOUW GELD?

BEDANKT * THANK YOU

Zonder de genereuze giften van talrijke schenkers is The Empty Shop by Oxfam niet mogelijk. In het bijzonder willen we graag alle ontwerpers, stylisten en grote merken van harte bedanken die hebben bijgedragen tot het succes van dit project:

STEUN ONS

Ben je een styliste, designer, winkel, merk of bedrijf met nog een stapel onverkochte kledingstukken, dan kan je je stock doneren aan The Empty Shop. Oxfam-Solidariteit is steeds op zoek naar nieuwe partners op korte en lange termijn.
Lukt het niet om langs te komen tijdens onze openingsuren, stuur dan een mailtje naar emptyshop@oxfamsol.be en we nemen contact met je op om een ophaling te organiseren.

Partners