SPI-Coördinator (Socio-professionele Integratie) (m/v/x)

Oxfam is een internationale ontwikkelingsorganisatie die burgers mobiliseert tegen armoede.

De SPI-Coördinator (M/V/X) staat in voor de coördinatie en uitwerking van het project van socio-professionele integratie binnen onze organisatie. Concreet betekent dit dat we mensen die geen of moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt, proberen helpen zich terug in de arbeidsmarkt te integreren door hen werk te geven . Hij/zij vertegenwoordigt onze vereniging tegenover de partnerorganisaties.

 

Uw functie

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de implementatie van het project om een economische onderneming te worden die én sociaal én integrerend werkt (in de Brusselse regio) :

·         Je werkt in de eerste plaats samen met het departement tweedehands in het kader van de uitwerking en de implementatie van hun operationeel plan.

·         Je legt onze dossiers voor aan de OCMW’s en andere partners van de vereniging met de steun van de directie van het departement en de HR-dienst.

·         Je ontwikkelt en onderhoudt partnerrelaties met de OCMW’s en andere partners. Je verdiept je in de wetgeving rond sociale economie en blijft op de hoogte van de evoluties in de sector.

·         Je werkt mee aan de uitwerking van onze strategie t.o.v. de SPI-sector.

·         Je geeft voorstellen voor en begeleidt vervolgens de implementatie van de strategische oriëntaties en vertaalt ze naar operationele doelstellingen.

 

Je draagt tevens zorg voor de ontwikkeling en de implementatie van een HR-beleid rond die vragen die verband houden met integratie :

·         Je zorgt voor een ontvangstbeleid.

·         Je garandeert het respecteren van de opleidingsplanning

·         Je zorgt voor een algemeen kader voor het rekruteren en opvolgen van het doelpubliek, Art60 en andere integratiecontracten.

·         Je organiseert opvolgingsgesprekken met het doelpubliek.

·         Je voorziet ondersteuning van het doelpubliek tijdens en na het tekenen van het contract.

  • Je steunt de leidinggevenden van onze teams bij de opvolging van het personeel waarover ze de supervisie hebben.
  • Je zorgt voor de rapportage van de socio-professionele integratie-activiteiten.


Uw profiel

·         Je beschikt over een diploma in een sociale richting.

·         Je hebt een goede kennis van de sector van de sociale integratie-economie en het begeleiden van het doelpubliek.

·         Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie

·         Je hebt een heel goede actieve kennis van het Frans en het Nederlands.

·         Je werkt precies en efficiënt.

·         Je werkt graag samen met de teams op het terrein ;

  • Je hebt een sterke affiniteit met de waarden en missie van OXFAM-Solidariteit.

Oxfam biedt jou:

·         Voltijds contract (38u) van bepaalde duur (6 maanden) met uitzicht op een COD;

·         Werkplaats: Brussel;

·         Maandelijks brutosalaris: min. € 2.282,89 - max. € 3.800,79 (voor 30 jaar nuttige ervaring), 13de maand,  maaltijdcheques, groepsverzekering en 5 extralegale verlofdagen;

·         Indiensttreding: zo snel mogelijk.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Stuur je cv en motivatiebrief ten laatste tot en met 22 februari 2020 naar OBE.jobs@oxfam.org met de vermelding van Naam + Voornaam + ISP

Voor Oxfam zijn gelijke kansen belangrijk. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht.

Oxfam engageert zich ertoe om het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen te beschermen en te bevorderen en verwacht van al haar medewerkers en vrijwilligers dat zij dit engagement delen door gemeenschappelijke waarden en een gedragscode (meer info: https://www.oxfam.org/en/explore/how-oxfam-fights-poverty).

 

 

Flickr date taken: 
zaterdag, 22 februari, 2020