Tweedehands winkelen

Ben je op zoek naar een vintage lamp om je interieur op te frissen? Een unieke jurk voor zomerse dagen of een warme muts om de winter te doorstaan? Een degelijke computer nodig? Of zit je liever met je neus in de boeken?

 

Vind een tweedehandswinkel bij jou in de buurt

Update: Covid-19

Zorgen voor elkaar is nu onze eerste prioriteit. Daarom zijn onze tweedehandswinkels vanaf vandaag tot en met 4 april gesloten. We houden jullie op de hoogte wanneer we terug opengaan.

Bedankt voor jullie begrip.

In de Oxfam-tweedehandswinkels vind je een uitgebreid assortiment aan:

  • Kleding en accessoires
  • Brocante
  • Boeken
  • Computers

Raadpleeg onze zoekmodule om te weten welke producten de winkel in jouw buurt verkoopt of waar je terecht kan als je specifiek op zoek bent naar één artikel.

Of spring eens binnen in de Oxfam-tweedehandswinkel bij jou in de buurt. De vrijwilligers helpen je maar al te graag verder.

Webshops

Je kan ook online shoppen en een koopje doen bij Oxfam:

  • snuister tussen het ruime aanbod aan boeken, lp's en vynyl, vintageobjecten.... in onze webshop op eBay
  • boekenliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in de online boekenwinkel op Abebooks
  • boeken en brocante vind je ook in de webshop van de Oxfam-winkel in Wilrijk: het gaat dan vooral over hebbedingetjes en waardevolle collector's items

Empty Shop

Van 17 oktober tot en met 16 november 2019 vond je in The Empty Shop by Oxfam kleding en designstukken van bekende en minder bekende ontwerpers. Superkwaliteit en superdesign voor een zacht prijsje waar je gegarandeerd mee kan scoren.

Ontdek alles over de Empty Shop by Oxfam

Tweedehands winkelen bij Oxfam: waarom?

  • Je verkleint de afvalberg: doordat jij spullen hergebruikt en recycleert, trek je voluit de kaart van duurzaam consumeren.
  • Je werkt mee aan een sociale samenleving in België: het geeft mensen die het minder breed hebben de kans om iets moois of nuttigs te kopen aan zachte prijzen en naast de vele vrijwilligers die de winkels draaiende houden, stelt Oxfam in de winkels ook mensen tewerk die elders moeilijk een job vinden.
  • Je steunt Oxfam-projecten: de opbrengst van wat jij in de Oxfam-tweedehandswinkel koopt, gaat naar Oxfam-projecten in heel de wereld.

En het is nog goed voor je portemonnee ook. Duurzaam consumeren op zijn best!

Vind een tweedehandswinkel bij jou in de buurt

Misschien heb je ook interesse in

Contacteer ons

Heb je een vraag, wens je bijkomende info of wil je een afspraak maken?
Je kan onze tweedehandsafdeling bereiken op het nummer 02 501 67 14 of via 2de.main@oxfam.org.
Wij helpen je graag verder.