Volg live de 10de editie van Oxfam Trailwalker

23/08/2017

Dit weekend gaat de 10e editie van Oxfam Trailwalker van start. Meer dan 250 teams van 4 wandelaars zullen 100 km te voet afleggen op minder dan 30 uur tijd om geld in te zamelen voor Oxfam-projecten.

Deze zaterdag wordt het startsignaal gegeven om 6u30 voor de snelste teams en om 7u voor de anderen. Maar je kan het evenement al vanaf vrijdag live volgen.

#OTWBE2017

Natuurlijk is iedereen welkom in de Hoge Venen om te supporteren voor de wandelaars, maar we hebben ook gedacht aan degenen die er niet bij kunnen zijn.

Via de website oxfamtrailwalker.be, Facebook en Twitter, kunnen jullie online nagaan hoever de wandelaars al gevorderd zijn, en hen aanmoedigen door hun foto’s en de foto’s van ons communicatieteam ter plaatse te liken of delen. 

Alle Facebook-, Twitter-, en Instagramposts met de hashtag #OTWBE2017 zullen gebundeld worden en op onze social wall verschijnen.

Meer dan 500.000 euro ingezameld

Dit jaar gaan niet enkel Belgen de uitdaging aan, maar verschijnen er ook deelnemers uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en zelfs uit Hongkong aan de start. Elk van die teams wordt vergezeld door een team supporters. Er zijn ook een 400-tal vrijwilligers die de wandelaars zullen helpen om zondag voor 13u de eindmeet te halen.

Hoe dan ook, alle deelnemers hebben nu al een hele prestatie neergezet: ze hebben meer dan 500.000 euro ingezameld voor Oxfam-projecten wereldwijd.

Oxfam Trailwalker live